Ves al contingut principal

BookSnaps in 3rd ESO C. Being Creative with Literature

BOOKSNAPS in 3rd ESO C. 
BEING CREATIVE WITH LITERATURE.INTRODUCTION
Our students of 3rd ESO C have read a book according to their level of English and taste. And apart from reading and working on the comprehensive activities and summarizing the book; they have also created a BookSnap.

What??? Don't you know what it is? No problem! Have a look at theirs! 
In short, a BookSnap draws Meaningful connections to the text. So it is a good way of going a step deeper into the text and analysing some of the scenes that they liked by adding audios, emoticons, highlighting, underlining... manipulating the book as if you were really writing or taking notes on it.

In order to create their Booksnap, they had to work only with Google Chrome and using a plattform called Bookcreator.
They also used their bitmoji to add their personal avatar.

In order to see the whole Booksnap ( not only the cover page) click on the link below the Books Covers.


Congratulations to all students, but specially to the winners:

ORIOL LÓPEZ
and
JOAN SALA


IMAD

ORIOL LÓPEZ

JUDITH SÁNCHEZ

ÀXEL RUIZ

JOAN SALA


DAVID ABAD

GUILLEM CASTELLS

LAURA RODRÍGUEZ


GUILLERMO AGUILAR

AMIR


HASSANA

Comentaris

Entrades populars

"Wakapeamos" las preposiciones

Aquí las tenemos, son veintitrés y están en boca de todas y todos los alumnos de 1º ESO. A ritmo de Waka-Waka, los chicos y chicas han recitado las preposiciones, las han memorizado y podemos afirmar con toda seguridad que sí, ¡se las saben! El aprendizaje de la gramática resulta siempre un proceso costoso cuando no poco motivador. Y la música es una estrategia que hace que esa transmisión de conocimiento sea placentera para el profesor/-a e interesante para el alumnado. Y sin duda, favorece la participación activa de todos. Creemos que la canción es un recurso altamente motivador, y por eso, qué mejor manera de aprenderse las preposiciones que cantándolas.

¿La queréis oír?
Voz y letra: Susana Garcia.

Los chicos y chicas, en grupos, incluso han preparado coreografías para cantar (y bailar) las preposiciones delante de sus compañeros. Así pues, se ha combinado un aprendizaje individual (memorización) con el aprendizaje cooperativo (han ensayado y bailado juntos) para "procesar&q…

Llibre de les bèsties al s. XXI

Aquest primer trimestre els alumnes de 1r d'ESO hem treballat el Llibre de les bèsties de Ramon Llull, tot un clàssic de la literatura catalana. L'obra narra, en forma de faula, els defectes i vicis de l'ésser humà quan posseeix poder i ha de governar.
Al llarg de la lectura, cada alumne ha triat un animal i ha buscat un personatge actual que actués com l'animal ho fa en l'obra. Així, han sortit guineus, lleons, cavalls o galls del segle XXI que actuen com els animals que Ramon Llull va humanitzar el segle XIII. Cal destacar que han sortit comparacions molt originals i inesperades.
L'activitat ha acabat amb el sorteig dels animals que apareixen i l'elaboració d'una titella, amb la qual els nostres alumnes han mostrat tota la seva creativitat.Us deixem un vídeo que recull l'obra realitzada pels petits de la casa. Esperem que us agradi:

DEPT. DE LLENGUA CATALANA

II Segarraolimpíades

El projecte interdisciplinar que hem dut a terme aquest 2n trimestre amb l'alumnat de 3r ESO C ha sigut les II SegarraOlimpíades.
L'alumnat de 3r ESO C ha dissenyat totes les proves que es duran a terme el pròxim 16 de març al camp de futbol de Cervera. Els atletes participants seran els de 1r ESO A; i fins i tot tindrem públic ( alumnat de 2n ESO C, i així ja prenen nota del que probablement ells hauran d'organitzar durant les III SegarraOlimpíades).
També tindrem la col.laboració de l'alumnat de 4t C que prepararà un esmorzar saludable. Amb tot això , els alumnes han necessitat treballar molts àmbits i continguts diferents que el projecte requeria. Per tant, bona feina! De moment us passem el vídeo i cartell promocional, i el tríptic informatiu. I divendres 16 ja penjarem fotos de la jornada.
Disfruteu!


Equip Docent 3r ESO C